Used this product before? Help the community and leave a rating in under 10 seconds!

Quick Product Notes
(Click on Icons for more information)

Paraben-Free
Sulfate-Free
Alcohol-Free
Silicone-Free
EU Allergen-Free
Fungal Acne (Malassezia) Safe

Notable Effects & Ingredients


UV Protection from 5 Ingredient(s):
Zinc Oxide Ethylhexyl Triazone Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate 4-Methylbenzylidene Camphor Titanium Dioxide

Brightening from 1 Ingredient(s):
Sodium Ascorbyl Phosphate

Anti-Aging from 2 Ingredient(s):
Sodium Ascorbyl Phosphate Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Ingredients Related to Skin Types
Click on the arrow next to the Skin Type! Green = Good & Red = Bad

Dry Skin
1
Oily/Acne-Prone Skin
1
Sensitive Skin
1

Ingredient Safety Breakdown (EWG Health Ratings)

  • Low Risk
  • Moderate Risk
  • High Risk
  • Unknown
80%
13%
7%
0%

My Ingredient Notes

No personal ingredient notes, learn more about saving ingredients to your profile here

Product Ingredient List

(Showing first 5 of 30 Ingredients)
EWG CIR Ingredient Name & Cosmetic Functions Notes
1
Water
(Solvent)
6
Octyl Methoxycinnamate
1
3
Titanium Dioxide
(Uv Absorber, Sunscreen Agent, Opacifying, Cosmetic Colorant)
UV Protection
UV Protection
Good for Sensitive Skin
Good for Sensitive Skin
1
A
C12-15 Alkyl Benzoate
(Skin Conditioning, Emollient, Antimicrobial)
1
A
Cetyl Alcohol
(Masking, Emollient, Surfactant, Fragrance, Viscosity Controlling, Viscosity Increasing Agent, Emulsion Stabilising, Emulsifying, Opacifying, Foam Boosting)
comedogenic2
Comedogenic Rating (2)

Latest User Reviews

Write a Review
Good di wajah kombinasi yang rada sensitive ini
Skin Type: oily Skin
Skin Concerns: Post Inflammatory hyperpigmentation (PIH), Acne, Anti-Aging (Fine lines & Wrinkles), Blackheads, Fungal Acne (Malassezia), Large Pores, Sensitive Skin, Dehydrated Skin, Uneven Skin Tone, Whiteheads/Closed Comedones

dari SMA sampe sekarang yang sudah kuliah semester akhir selalu make ini, gak ada masalah yang nambah selama make ini, kecuali pas lagi nyobain skin care baru atau emang mau datang bulan ataupun sesudahnya.... emang si di bagian kulit yang oily ini rada greasy but sudah make sunscreen kan make bedak ya hilang babye lah minyak wkwk, yang notice banget nih kalau make ini abis aktivitas seharian di luar malah bikin berminyak tapi mukanya glowing kek cewek korea2 gitu wkwkwk yang notice selain saya sendiri yang makek wkwk tapi temen juga notice kalau muka saya jadi glowinh gitu padahal hari udah malam kadang wkwk