Face UV Protector SPF 30 PA++

Melanox

Face UV Protector SPF 30 PA++

Average rating from 1 Ratings
5.0

Used this product before? Help the community and leave a rating in under 10 seconds!

Face UV Protector SPF 30 PA++

5.0
from 1 Ratings
Product Overview

Quick Product Notes
(Click on Icons for more information)

Paraben-Free
Sulfate-Free
Alcohol-Free
Silicone-Free
EU Allergen-Free
Fungal Acne (Malassezia) Safe

Notable Effects & Ingredients


UV Protection from 5 Ingredient(s):
Zinc Oxide Ethylhexyl Triazone Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate 4-Methylbenzylidene Camphor Titanium Dioxide

Anti-Aging from 2 Ingredient(s):
Sodium Ascorbyl Phosphate Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Brightening from 1 Ingredient(s):
Sodium Ascorbyl Phosphate

Ingredients Related to Skin Types
Click on the arrow next to the Skin Type! Green = Good & Red = Bad

Dry Skin
1
Oily/Acne-Prone Skin
1
Sensitive Skin
1

Ingredient Safety Breakdown (EWG Health Ratings)

  • Low Risk
  • Moderate Risk
  • High Risk
  • Unknown
80%
13%
7%
0%

My Ingredient Notes

No personal ingredient notes, learn more about saving ingredients to your profile here

Product Ingredient List

(Showing first 5 of 30 Ingredients)
EWG CIR Ingredient Name & Cosmetic Functions Notes
1
A
C12-15 Alkyl Benzoate
(Skin Conditioning,Emollient,Antimicrobial)
2
3
Zinc Oxide
(Bulking Agent,Cosmetic Colorant,Skin Protecting,Sunscreen Agent)
UV Protection
UV Protection
Good for Oily Skin
Good for Oily Skin
comedogenic1
Comedogenic Rating (1)
1
A
Glyceryl Stearate
(Emollient,Emulsifying)
Fungal Acne
Fungal Acne Trigger
1
A
Cetyl Alcohol
(Emulsion Stabilising,Fragrance,Opacifying,Emulsifying,Surfactant,Foam Boosting,Viscosity Increasing Agent,Emollient,Masking,Viscosity Controlling)
comedogenic2
Comedogenic Rating (2)
1
A
Sodium Ascorbyl Phosphate
(Antioxidant)
Brightening
Brightening
Anti-Aging
Anti-Aging

Latest User Reviews

oily PIHAcneAnti-Aging+ 7
Good di wajah kombinasi yang rada sensitive ini

dari SMA sampe sekarang yang sudah kuliah semester akhir selalu make ini, gak ada masalah yang nambah selama make ini, kecuali pas lagi nyobain skin care baru atau emang mau datang bulan ataupun sesudahnya.... emang si di bagian kulit yang oily ini rada greasy but sudah make sunscreen kan make bedak ya hilang babye lah minyak wkwk, yang notice banget nih kalau make ini abis aktivitas seharian di luar malah bikin berminyak tapi mukanya glowing kek cewek korea2 gitu wkwkwk yang notice selain saya sendiri yang makek wkwk tapi temen juga notice kalau muka saya jadi glowinh gitu padahal hari udah malam kadang wkwk

Community Collections with "Melanox Face UV Protector SPF 30 PA++"

More from Melanox