BRASSICA - LIGHTENING FACIAL SERUM

The Bath Box

BRASSICA - LIGHTENING FACIAL SERUM

Average rating from 1 Ratings
5.0

Used this product before? Help the community and leave a rating in under 10 seconds!

BRASSICA - LIGHTENING FACIAL SERUM

5.0
from 1 Ratings
Product Overview

Quick Product Notes
(Click on Icons for more information)

Paraben-Free
Sulfate-Free
Alcohol-Free
Silicone-Free
EU Allergen-Free
Fungal Acne (Malassezia) Safe

Notable Effects & Ingredients


Anti-Aging from 1 Ingredient(s):
Niacinamide

Brightening from 1 Ingredient(s):
Niacinamide

Ingredients Related to Skin Types
Click on the arrow next to the Skin Type! Green = Good & Red = Bad

Dry Skin
2
Oily/Acne-Prone Skin
None
Sensitive Skin
None

Ingredient Safety Breakdown (EWG Health Ratings)

  • Low Risk
  • Moderate Risk
  • High Risk
  • Unknown
77%
5%
0%
18%

My Ingredient Notes

No personal ingredient notes, learn more about saving ingredients to your profile here

Product Ingredient List

(Showing first 5 of 22 Ingredients)
EWG CIR Ingredient Name & Cosmetic Functions Notes
1
A
Niacinamide
(Hair Conditioning,Skin Conditioning,Smoothing)
Brightening
Brightening
Anti-Aging
Anti-Aging
1
A
Dipropylene Glycol
(Fragrance,Solvent,Viscosity Decreasing Agent,Masking,Viscosity Controlling)
1
A
Biosaccharide Gum-1
(Skin Conditioning)
1
B
Sodium Palmitoyl Proline
(Skin Conditioning)
1
Nymphaea Alba Flower Extract
(Skin Conditioning,Tonic)

Latest User Reviews

combination PIHAcneFungal+ 3
MY HOLLY GRAIL FOR ACNE SCAR

jadi sekitar 4 bulan lalu lagi cari produk buat ngilangin bekas jerawat di idung gara2 ga sengaja kegesek akhirnya pecah :') awalnya pink kaya luka biasa lama2 jd gelap banget dan sumpah itu bikin panik karena ga pede. dari dulu emg udh ngefollow thebathbox buat beli lippiesnya tapi ternyata kepincut juga beli serum. waktu make teksturnya ini agak kentel tapi pas udah dipake nyerepnya cepet, aku pake rutin di pagi sm malem karena sepingin itu bekas jerawat mudar. DAN TERBUKTI DONG CLAIMNYA MEMUDARKAN!! 1 minggu non stop aku selalu make serum brassica ini keliatan hasilnya, awalnya tu gelap bgt mau nangis rasanya tp begitu 1 minggu make memudar hd keliatan lebih tipis akhirnya aku rutinin terus pagi malem selama 1 bulan and voila! warna balik ke awal dan tiap punya bekas jerawat pas masi pink langsung aku pakein serum biar ga menghitam. I GIVE ⭐⭐⭐⭐⭐ FOR THIS SERUM!! ❤❤

Community Collections with "The Bath Box BRASSICA - LIGHTENING FACIAL SERUM"

More from The Bath Box