Miraculous Retinol Ampoule

Avoskin

Used this product before? Help the community and leave a rating in under 10 seconds!

Miraculous Retinol Ampoule

4.7
from 3 Ratings
Product Overview

Quick Product Notes
(Click on Icons for more information)

Paraben-Free
Sulfate-Free
Alcohol-Free
Silicone-Free
EU Allergen-Free
Fungal Acne (Malassezia) Safe

Notable Effects & Ingredients


Anti-Aging from 3 Ingredient(s):
Avena Sativa (Oat) Meal Extract Tocopheryl Acetate (Vitamin E) Retinol

Brightening from 1 Ingredient(s):
Retinol

Acne-Fighting from 1 Ingredient(s):
Retinol

Ingredients Related to Skin Types
Click on the arrow next to the Skin Type! Green = Good & Red = Bad

Dry Skin
4
Oily/Acne-Prone Skin
None
Sensitive Skin
1

Ingredient Safety Breakdown (EWG Health Ratings)

  • Low Risk
  • Moderate Risk
  • High Risk
  • Unknown
79%
8%
4%
8%

My Ingredient Notes

No personal ingredient notes, learn more about saving ingredients to your profile here

Product Ingredient List

(Showing first 5 of 24 Ingredients)
EWG CIR Ingredient Name & Cosmetic Functions Notes
1
Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract
(Skin Conditioning)
1
A
Methyl Methacrylate Crosspolymer
(Viscosity Increasing Agent,Film Forming)
1
A
Biosaccharide Gum-1
(Skin Conditioning)
1
A
Ethylhexylglycerin
(Skin Conditioning,Deodorant)
1
Water
(Solvent)

Latest User Reviews

combination BlackheadsPores
glowing skin holy grail

awalnya pesimis dengan produk ini and i've never used retinol ever before, so this is my first retinol product. klaimnya sih aman digunakan setiap hari jadi aku coba pakai rutin. dan setelah produk sisa -+ 20% aku merasa produk ini ampuh bikin kulitku glowing! bekas jerawat perlahan pudar tapi ya proses ya gak instan dan sampai sekarang masih belum pudar betul bekas jerawatnya. untuk ke jerawat sendiri aku merasa gak seampuh itu untuk mengatasinya. tapi aku bener2 merasa kulitku di fase "at my best" saat pakai produk ini. definitely gonna repurchase! worth to buy kok untuk kalian yg mau coba produk ini juga :)

Community Collections with "Avoskin Miraculous Retinol Ampoule"

More from Avoskin