Acne Warrior

Skin Game

Used this product before? Help the community and leave a rating in under 10 seconds!

Acne Warrior

4.5
from 2 Ratings
Product Overview

Quick Product Notes
(Click on Icons for more information)

Paraben-Free
Sulfate-Free
Alcohol-Free
Silicone-Free
EU Allergen-Free
Fungal Acne (Malassezia) Safe

Notable Effects & Ingredients


Acne-Fighting from 2 Ingredient(s):
Sulfur Salicylic Acid

UV Protection from 1 Ingredient(s):
Zinc Oxide

Ingredients Related to Skin Types
Click on the arrow next to the Skin Type! Green = Good & Red = Bad

Dry Skin
2
Oily/Acne-Prone Skin
3
Sensitive Skin
1

Ingredient Safety Breakdown (EWG Health Ratings)

  • Low Risk
  • Moderate Risk
  • High Risk
  • Unknown
76%
18%
0%
6%

My Ingredient Notes

No personal ingredient notes, learn more about saving ingredients to your profile here

Product Ingredient List

(Showing first 5 of 17 Ingredients)
EWG CIR Ingredient Name & Cosmetic Functions Notes
1
Sulfur
(Skin Conditioning,Antistatic Agent,Hair Conditioning,Antidandruff Agent,Antiacne Agent,Skin-Conditioning Agent -Miscellaneous,Antiseborrhoeic)
Acne-Fighting
Acne-Fighting
Good for Oily Skin
Good for Oily Skin
comedogenic3
Comedogenic Rating (3)
2
3
Zinc Oxide
(Skin Protecting,Bulking Agent,Sunscreen Agent,Cosmetic Colorant)
UV Protection
UV Protection
Good for Oily Skin
Good for Oily Skin
comedogenic1
Comedogenic Rating (1)
1
Sodium Chloride
(Masking,Viscosity Controlling,Bulking Agent)
1
Water
(Solvent)
1
Carboxymethyl Chitin
(Skin Conditioning,Viscosity Controlling,Hair Conditioning,Viscosity Increasingagent - Aqueous,Gel Forming)

Latest User Reviews

combination AcneEczemaSensitive+ 1
it does the job, but drying for sensitive/dehydrated skin

i use this in the night if i don't use any exfoliator (yes, sulfur can't be mixed with AHA bcs both of them is drying product and the sulfur on this product does smell very strong & sticks on my bed sheets) and sometimes in the morning if i don't need to be on camera (wfh problems). and yes, it does reduce and heal my acne even the papules (bumpy inside the skin) one. i'm still trying to see the improvement on my hyperpigmentation, but i think it doesn't go perfectly for it.

after 4-5 days constantly using it in the morning and night (and skip either one of it), it dries the skin around the acne even if i use hydrating toner, serum, and sunscreen beforehand. maybe that happened because i have dehydrated combination skin and especially little dry on my cheeks area. definitely why i skip using this 1-2 days if i see those drying patches and soothes & hydrates those patches with hydrating toner.

oily AcneFungalDehydrated
MY MOST HOLY GRAIL SAVIOR FOR MY BREAK OUT!!!!

Ini spot treatment terbaik sih menurut aku karena dia emang ampuh untuk sembuhin jerawat terutama jerawat batu yang tipikalnya itu susah banget untuk diilangin. Di aku, si Acne Warrior ini bikin jerawatnya yang masih mendem itu hilang tapi kalau untuk jerawat yang sudah mateng dia akan bikin beneran mateng semateng-matengnya terus nanti kering dan secara alami akan hilang (copot) di saat kulit yang baru udah terbentuk kembali. Dia emang nggak fungal acne safe sih tapi di case aku dia gak trigger FA aku sama sekali, bahkan bikin teksture kulit aku halusssssssss.
So far aku udah coba sariayu, Kiehl's, Acnes, Simple, dll dan ini yang paling manjur dan beneran holy grail banget. Udah, sekarang udah nggak khawatir kalau ada jeawat baru karena aku ada Acne Warrior ini :")
Oh iya, untuk kecepatan penyembuhannya juga relatif cepet banget. Dalam watu satu minggu udah keliatan hasilnya. Kemarin ada jewrawat aku mateng banget jijik kali terus aku pakein itu 3x (malem, pagi dan malem) terus besoknya udah kering dan mencuit, tinggal merah aja. Hampir lupa, dia bikin bekasnya merah sih jadi lebih sensitif sama cahaya matahari jadi harus siap sunscreen, but in another hand hal ini bikin proses pemudaran bekas bisa lebih cepet pake produk yang emg untuk ngilangin bekas. Jadi nggak terlanjur hitam/coklat dulu,
So, please try this one out this is gonna be your new best friend. TRUST ME!!! Aku udah pake tube ke-2 karena emg semanjur itu buat bantu dan sembuhin break out aku. :")

Community Collections with "Skin Game Acne Warrior"

More from Skin Game